Видове интериорни бои и специфичните им черти

Видове интериорни бои и специфичните им черти

В търсенето на интериорни бои и проектирането на обща концепция, първо е препоръчително добре да разучите избора на пазара и какви по-точно интериорни бои се предлагат . Дали стените ви да бъдат лъщящи с метални оттенъци , да изглеждат сатенено нежни , закачливи плътни пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Изградете си визия какъв тип стени искате . Интериорният стил е композиция от творчеството грижа за сътворяване на по-добри среди за живот. По начина, по който хората се развиват , стават по-добри и променят така и пространствата , в които пребивават изпитват потребност все от нещо ново , на една вълна с теченията . Първоначалната стъпка в ремонта на сградите е намирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Безспорно е не просто най- видоизменящия фактор , а и същността за сътворяване на нов вътрешен дизайн. Трябва е да сте наясно, че освен добрите градивни решения и прецизното реализиране на плана от огромна значимост е и материала на боите . Capbg вече пет години донася българския пазар италиански стоки за боядисване , с утвърдено име и качество. Стоките им можете да потърсите в повечето вериги магазини за ремонтни дейности в България , а по време на последните две години продажбите им се повишават два пъти . Фирмата е способна да ни снабди голям избор за всеки възможен тип стена .

Нанасяне на боята . Как да действаме

Ако предпочетете четка за нанасянето на интериорни бои, трябва да се да се предпазите от възможността от зацапване . Слагането на боя във всеки случай започва от горе на долу . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът разбира се би могъл да бъде удобен вариант , най-много използван в интериорния дизайн на стари постройки . Поставя боята равно, което гарантира икономичен разход на материал . Изисква плътно закриване на нещата наоколо , заради това не е препоръчително за ремонтна дейност на нови постройки .

Невероятни интериорни бои 1
Невероятни интериорни бои

Колко пласта боя са ни нужни ?

Почти никога не може да бъде осъществено крайно постигане на плътен цвят с едно повторение на боята. Обикновено е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните нюанси два пъти са предостатъчни, а за по-светлите три-четири. Когато планът за интериора е лично ваш , вие сте хората които най-добре знаят отговора на въпроса за пластовете боя .

Качествени интериорни бои 2
Качествени интериорни бои

Настроения в идеите

Личностните ни настроения и характерност са основната съставка в както уникалността ни в живота, така и характера във визиите на пространствата. Детайлите на различните видове пространства имат нужда от отговарящите цветови багри. В дневната прекарваме най-вече време с най-приближените си . Топлите цветове интериорни бои са високо препоръчителни и ползвани. Стаята на детето често е с леко авангарден вид . Ярките и светли багри привличат светлината , тоест ако се нуждаете от дневната светлина тези багри бои със сигурност ще стоят идеално във личната ви стая. Разбира се местата, в които спим , прекарваме най-същественото си време от денонощието. Поради тази причина е от съществена важност тоналностите да бъдат в унисон с нашата същност . Червените цветове най-точно се отличават с енергия , приповдигнатост и динамика. Необичайно решение за лична употреба , използвани в повечето случаи за ремонт на заведения . Виолетовото символизира мистика , страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални помещения, както и за спортни терени . Синият нюанс олицетворява доверие, истина и яснота . Зеленото се определя като майката Земя, растеж и здраве. Поражда усещане за мечтателност и баланс. Страхотна боя за дизайна на дневни, работни сгради , училищни сгради . Жълтите багри създават атмосфера на забавление , обнадежденост , духовно извисяване , просветление . Прилягащи на всеки с весело излъчване в топлите наситени тоналности. По-тъмните бежово кафяви бои постигат класа и изисканост в обзавеждането на интериора.

Разнообразие от интериорни бои 3
Разнообразие от интериорни бои

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в състава си смоли с метални оцветителни . Материалът е устойчив на огън , обезопасен за хората и околната среда. Завършекът на ефекта отива и на официално претенциозен, и на актуално разчупен визуален вид. Материалът на Онточенто се боядисва директно с валяк или дори с навлажнена гъба.

Сатенен ефект

Примамливо решение за работни сгради , кафенета и пространства за изкуство са сатененият вид интериорни бои. Безупречното качество дава воля за предприемане на многобройни авангардни строителни решения . Страхотни за интериорна и екстериорна употреба. С непреклонна стабилност срещу влиянието на времето , този тип интериорни бои съхраняват своя елегантен и светещ външен вид дълго време. Най-много използвани за публични сгради . Специалистите насочват към професионалната употреба .

Декоративни бои

Безспорна класика продължават да бъдат декоративните разновидности интериорни бои. С металния си отблясък разбъркан с фин кварцов пясък става не само във фон, а и в декорация на интериорния вид на вашия дом. Окачествява се с висока стабилност , получаваща се чрез пречупващите си частици. Консистенцията на боята я прави лесна за шлайфане и полиране. Перленият блясък се завършва много-добре съчетан с интериорни детайли в златисто и сребристо .

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои

Други оферти от Capbg

Не пропускайте момента да хвърлите едно око на офертите на марката за екстериорни бои за повърхности , които са способни да изградят общата представа за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Невероятни интериорни бои 5
Невероятни интериорни бои
Качествени интериорни бои 6
Качествени интериорни бои
Качествени интериорни бои 7
Качествени интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 8
Най-добрите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 9
Разновидности интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 10
Огромно разнообразие от интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Нанасяне на боята . Как да действаме
Колко пласта боя са ни нужни ?
Настроения в идеите
Блестящ ефект Оточенто
Сатенен ефект
Декоративни бои
Други оферти от Capbg

1 thought on “Видове интериорни бои и специфичните им черти

Leave a Reply