seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да изпревари Apple от първото място в класацията на най-скъпите фирми в света. И осъзнавате ли по какъв начин? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите активи и парите на всички малки и големи фирми, които не само дават пари на Google, но и си спечелват купувачи от това.

По какъв начин работи SEO оптимизацията?

По каква логика страниците излизат на първо място? Страхотната новина е, че създаден е успешен начин – SEO оптимизацията. Той е полезен за всяка страница, ще заработи и за вашата страница. Начинът е SEO оптимизацията.

За да покаже вашата уебстраница на първо място, търсачката има нужда да разпознае в сайта ключовите думи, по които посетителите ви издирват. Тези думи е препоръчително да са в съдържанието, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в названието на картинките. Освен това Google се нуждае да открие на магазина ви голямо, свързано с продукта и периодично променяно описание, както и линкове към уебсайта от разнообразни разпознаваеми страници. Вашият уебсайт се налага да бъде изграден с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено наложително е да спазвате всички 252 фактора, разяснени от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са изключително важни за всяко предприятие! За миналата година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а реалните покупки за изминалите 4 години са нараснали с 230%! И тези стойности ще продължават да нарастват докато застигнат до стойностите в Съединените Щати, където един от всеки 8 щатски долара е използван за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е нужен за вашия рейтинг – 72% от посетителите търсят данни онлайн преди да се решат да купят, дори и покупката да е от даден магазин.

Вашите потенциални клиенти наистина прекарват дълги периоди от време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече е осъзнал необходимостта от услугата и търси от кого да го закупи – от вашата уебстраница или от ваш конкурент.

Ние се стремим да примамим този потенциален клиент директно на вашата уебстраница! Независимо дали продавате продукти или услуги, няма значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация какво точно се изпълнява, всяка седмица ще ви изпращаме отчет за промените по вашия сайт, а всеки месец – доклад за постиженията по ясни параметри за SEO оптимизацията: нарастване на посещенията, покачване на позициите в Google, количество нови потребители, време прекарано на сайта, количество изработени и качени публикации, количество изработени външни линкове.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се помъчите да имплементирате насоките ни и сами като последвате написаното на последващите страници. Ако имате на разположение колеги, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през обучение, да бъдат съветвани и да бъдат контролирани при прилагането на цялостния проект на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да направим този процес за вас! Първите резултати изискват детайлно обучение за период от поне 3 месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-приходният бизнес в света! Но все пак едва 15% от кликовете в Google са върху AdWords резултатите. Остатъка – 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните линкове.

Ако мислите: Страхотно, значи спираме да плащаме на Google – не го правете! Щом сайтът ви не се показва между топ три – ще се наложи да не прекъсвате да използвате Adwords! Това е така, защото 84% от клиентите кликат водещите 3 страници в търсачките, а само 1% – върху уебстраниците на листите след водещата. Сега вече знаете къде можете да покриете мъртвец – на втора страница в SERP! Вашата уебстраница някъде там ли попада?

Понякога страницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на водещи места в Google, там влизат много повече потребители, но това не е задължително да не води задължително и до повече продажби. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от промяна – например да промените текста на продуктите, цените, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви даде решение.

Това е страхотно, но знаете ли, че само докато гледахте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проучвания и са индексирани над 21 000 нововъведени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да излиза на първо място в Google.

Всеки клиент е уникален и същото важи за всеки уебсайт! Поради тази причина и вашата уебстраница се нуждае от конкретна SEO оптимизация и стратегия, съобразно фирмата ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашия сайт на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
По какъв начин работи SEO оптимизацията?
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?
Понякога страницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация

  1. Един от начините да се запознаем по-задълбочено с оптимизацията на търсачките е да намерим SEO учебник, в който да са описани тънкостите за добрата SEO оптимизация. Информацията в него винаги е по-структурирана, последователна и лесна за следване в сравнение със съществуващите хиляди SEO блогове, статии, уебинари и видеоклипове.
    Важно при избора на SEO учебник е той да бъде възможно най-скорошно издание, както и той да бъде написан на разбираем език от доказал се професионалист в областта. Като основни точки, които трябва да бъдат засегнати в него са: подбора на ключови думи, социални мрежи, както и информация за вътрешната и външната оптимизация
    SEO учебник!

Leave a Reply