Непознати препоръки , които ще ви впечатлят за летните гуми

Непознати препоръки , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми имат необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните свойства . Статистиките сочат , още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus включват по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената методика за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за значителна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми от линията на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни компании в универсален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, фирмата се разширява трайно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да осигури удобството и безопасността на шофьорите. Различните вариации летни гуми на Maxxis включват в себе си разнородни качества и плюсове . Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено издръжливи, и имат относително дълготраен живот, даже и при неправилно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Нашият каталог с  летни гуми 1
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми Syron – ключови достойнства

Съществено превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава евентуалността за появата на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-главното нещо , от което има нужда един водач . Независимо от това , SYRON са от онези фирми, които налагат в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и забележителна здравина даже и при каране с сериозна скорост.

Качествени летни гуми 2
Качествени летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три централни надлъжни проводници отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и придвижването по навлажнена настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Важните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, оскъдното консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и навлажнени шосета . Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при всички  режими на използване .

Летни гуми SYRON – предложения

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми на марката SYRON

Ненужно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON включват безброй предимства привилегии на съответните условия пред другите конкуренти. Очебийно е , че периодически на пътното платно има предпоставки да се породят внезапни и лоши ситуации.

Вижте каталога ни с летни гуми 3
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и маневреност и осигуряват по-ускорено преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-обемни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, главно при висока скорост; гъвкава жилка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с улицата и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и точност на карането – това ги конституира като чудесен избор за моменти, в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на фирмата да създава завладяващо чувство от движението . Гамата обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Голямо разнообразие летни гуми 4
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-добро изхабяване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и влажни пътни платна, спомагайки на водачите да владеят ситуацията и да се наслаждават на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предоставаме много качествени и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 5
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Най-добрите летни гуми 6
Най-добрите летни гуми
Разновидности летни гуми 7
Разновидности летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 8
Нашият каталог с летни гуми
Разгледайте летни гуми 9
Разгледайте летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашето семейство
Летни гуми от линията на производителя Maxxis
Летни гуми Syron – ключови достойнства
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
В заключение

Leave a Reply