Мезотерапията – идеална технология за всички лица и тела

Мезотерапията – идеална технология за всички лица и тела

Често процедурите по мезотерапия представляват два варианта – за лицето и за тялото. Като мезотерапията за физиономията е съвместима към подхранване и ободряване на лицето, осигурявайки ѝ по-здрав и естетичен лик. И все пак, мезотерапията за тяло включва и други положителни предимства, като подсилване топенето на излишните мазнини. И чрез текста да разгледаме задължителните данни, които да научите за видовете мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия работи за лицевата кожа, областта на деколтето. Най-важното е да поднесе на въпросните зони нужните витамини, минерали и други полезни вещества . Доколо е необходима мезотерапията за вашето лице? Трябва да сте наясно, че с годините по лицевата кожа се появяват най-различни белези на стареене. Те представляват да кажем увисване на кожата, намаляване на нейната младост, подмяна на нюанса и, неизбежно, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви бъде от помощ да отървете от същите гадни последици и да спасите чистия и естетичен външен вид на вашата физиономия. Последиците от доверяването на мезотерапията за лице спомагат за качествено добиване на млад вид на кожата, отстраняване на леки бръчки, както и изчистване на досадните торбички и сивите кръгове около очите. Едно малко чудо, помагащо на вашето лице да изглежда близко до младо.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за вашите тела се различава от първия вид по своето предназначение и употреби. Тя е отправена най-общо към смъкване на излишните мазнини и привеждане на въпросната част от човешкото тяло в искания вид и размер. Този похват действа като се съсредоточава към алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Ще се постараем да ви обясним максимално простичко как точно функционират въпросните рецептори. Знае се, че въпросните рецептори служат за начало и финал за мазнините. С други думи през алфа – рецепторите въпросните клетки получават мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги извеждат в случай, че имаме нужда от повече количество енергийни запаси . В този момент идва ролята на мезотерапията като процедура. Поставените чрез мезотерапията нужни вещества подтиква дейността на бета – рецепторите за да се стигне до заличаване на мазнините и освен това затрудняват обратния прием на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Ето как се придобиват различни очаквани за човешкото тяло последици. Спрямо областта на слагане на мезотерапията, гореспоменатите полезни последици е възможно да притежават затягане и оформяне на пресата, бедрената област, седалищната област или областта на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се обещава махане на целулита и намаляване на телесните обиколки. Така че ако искате красиво и добре оформено тяло, мезотерапията ще е много полезна за осъществяване на нужните параметри.

Най-важните въпроси относно мезотерапията

За финал приключваме и с популярни въпроси за мезотерапията, които най-много се питат от нашите клиенти. Те касаят естеството на манипулацията по мезотерапия, неочакваните реакции и опасностите за нейното прилагане , заедно със характеристиките на съдържащите се в нея субстанции. Научете в сега събраната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

Плюсове на мезотерапия 1
Плюсове на мезотерапия

На какъв брой техники по мезотерапия трябва да разчитаме?

Обикновено сесиите по мезотерапия се извършват в сбор от по две или три за областта на лицето и от 4 до 10 за тялото . Разбира се, най-точният сбор на гореспоменатите сесии зависи сериозно от личните претенции и особености. Времевата почивка относно отделните процедури по мезотерапия варира от 1 до 3 седмици. След свършване на една манипулация по мезотерапия с вече определените на брой манипулации, нова сесия се планира най-рано след 6 месеца. Сериозно обсъдете с избрания от вас специалист количеството на сесиите по мезотерапия и най-вероятните финални ефекти. После се разберете за график за тяхното правене, адекватна както на вашия личен график и условия, но също и на изискванията за качество на мезотерапията.

Типове мезотерапия 2
Типове мезотерапия

Мезотерапия – основни признаци и приспособления

Мезотерапията разполага с множество смислени умения и употреби както за кожата на лицето, а също и за останалите кожни области на телата ни. Като се тръгне от всеобхватното освежаване на кожата и отстраняване на началните признаци на бръчки, и като се стигне до обработването на целулита и редуцирането на най-мазнинните области в тялото. А сега ще видим подробно всички основни дейности на мезотерапията, изкарвайки акцент с нейните особености, признаци и достойнства за кожата ни. Това е всичко , нека да започваме:

– мезотерапия: подмладяваща терапия – качеството на мезотерапията да прави човешката кожа по-млада най-вече има връзка с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е цялостно природна субстанция, която се синтезира от нашия организъм. Нейните големи достойнства са да поддържа кожата овлажнена, да подобрява еластичните ѝ умения и да намалява процесите на застаряване. С остаряването ни обаче синтезирането на хиалурона се ограничава драстично и това налага периодично да се добавят допълнителни количества от нея чрез различни процедури. Подобна активност е именно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се вкарва в кожния участък, който е с проблем, заедно с другите здравословни и хранителни материали. И реакциите са безспорно чудни. С помощта на мезотерапията се получава тоталното подмладяване и ободряване на кожата, подновяване на еластичността ѝ и възвръщане на добрата ѝ външност. Така че ако срещнете трудности с стара, суха и проблемна кожа по лицето, мезотерапията безспорно е първокласна и подхождаща опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблеми с акнето – когато мислим за кожата на лицето, акнето също представлява много редовно появяващ се зор днес. Произходът за това не са просто безспирно показващите се пъпки с гной, но и труднозаличимите дири, които пъпките оставят. При условие желаете моментално и ефикасно да заличите гореспоменатите отпечатъци, то възторжено ви съветваме да се насочите към метода на мезотерапията. Мезотерапията е съвкупност от практики, действащи нарочно за изравняване на грапавините и заглаждане на следите, причинени от акне. Уви, гореспоменатото изобщо не представлява единствената характеристика на мезотерапията от тази гледна точка. Освен отърваване от пречещите дири, мезотерапията дава и уравновесяване на повърхността и подобряване тена на кожата. Освен това, мезотерапията е полезна и влизайки в ролята на добра превенция срещу поредна реакция на акне по лицевата кожа.

– мезотерапия: намаляване на целулит – мезотерапията има висококачествено действие и с преборването и премахването на целулит. Тук мезотерапията дава доста засилени и ефикасни ефекти в сравнение с често прилаганите антицелулитни козметики без оглед какъв вид и марка са те. Защо съществува значителното превъзходство на мезотерапията, говорейки за съревнование с целулит? Правилният изход от тази задача реално е твърдеелементарен. За да се отървем от целулита е необходимо съответните активни субстанции да навлязат надълбоко в слоя под епидермиса, който се нарича дерма. Това гарантирано няма да се получи с разнообразните козметични продукти против целулит, които ограничават своя ефект едва до нейния повърхностен слой, естествено епидермиса. Друго нещо е обстоятелството с мезотерапията. Събраните необходими вещества, сложени чрез технологията на мезотерапията, стигат доста в дълбочина в кожата, предоставяйки най-голям ефикасен изход по отношение заличаване на целулита. Спирането на мезотерапията за заличаване на целулит без всякакво съмнение ще ви гарантира превъзходни и устойчиви реакции в това направление.

– мезотерапия: натрупани мазнини в области с проблеми – гореспоменатите по-проблематични области при нежната част от човечеството са по-често откриваеми в обсега на корема, горната част на краката и задните части. Те развалят женското тяло и нерядко е страшно трудно да да се отървем от тях даже с тежки хранителни ограничения и изморителни тренировки във фитнеса. В случай че при вас положението е същото, то без да се замисляме ви съветваме да изпробвате мезотерапията като решение за премахване на неприятните мазнини и спадане на цялостното тегло. Какво е действието на конкретната мезотерапия, предназначена за намаляване на теглото? При специалната мезотерапия в проблематичната зона се прокарва съчетание от необходими вещества, умеещи да разделят мазнините. Мезотерапията носи ефикасни и запазващи се последствия в това направление. Тя не само ще махне мазнините и усъвършенства цялостния изглед на всяко тяло, но и ще помогне за засилване процеса на метаболизъм и коригиране тена в областта. Важно е да знаете, че мезотерапията действа успешно и заедно с различни мерки за вталяване като физическа активност, диети и т.н. Съчетанието от мезотерапия и идентични действия ще доведе до още по-добра ефикасност ако говорим за търсените резултати за живота на тялото ви.

– мезотерапия: махане на стрии – стриите се считат за твърде сериозен пролем, който всъщност не излиза на повърхността паралелно с периодите на носенето на плода и израждането. Всъщност стрии се получават и /, разбира се, при жени, но също и при мъже от всякакви възрастови категории. Какво са стриите? Говорим за резки, предизвикани от изключително дребни сцепвания на кожата, които които придоиват белезникав, лилав или розовеещ цвят. Местата от тялото, върху които по-често се откриват, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Припомням, източниците за поява на стриите често не са плод на носене на плода или раждане. Тези белези се явяват и при скоростна и солидна загуба на тегло, както и присъствие на определено вид хормонално нарушение. Отличен пример за сбогуване със стриите е използването на мезотерапия. Наскоро процедурите по мезотерапия бяха подобрени значително в това отношение. Вече мезотерапията е много по-работеща и потребна за скъсяване видимостта и изличаване на стриите, обновяване излъчването на кожата и усилване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви помогне да се отървете от стриите, но и ще ви гарантира, че кожните ви проблеми няма да изскочат пак скоро.

– мезотерапия: намаляване на косата при жени – мезотерапията може да се използва и за резултатно и полезно разрешаване на грижи с косопад. Тя е перфектна за провеждане, независимо дали сме с нормална, по-суха или пък склонна към омазняване коса. Как действа всъшност мезотерапията на косата? В нейния случай в простанството на скалпа се слага комбинация от ценни субстанции, притежаващи свойството да усилват заздравяването на косата и да защитят структурата ѝ. Множество са видимите постижения , появяващи се след правенето на действие по мезотерапия на косата. Първоначално, посредством мезотерапията е видимо цялостно реновиране на косата в посока на нейното здраве, богатство и здравина. Също така мезотерапията сполучливо задейства поникването на косата и също така осигурява активна броня срещу появяването на бяла коса.

– мезотерапия: тревоги с петна – появите на петна се явяват още един момент на дискомфорт , когато става дума за кожата на лицето. Тези пигментации дават на лицето ненормален и неприятен външен вид. В случай че не се вземат различни смислени дейности за борба с тях, силно вероятно е да останат за дълъг период от време , а и да станат още повече. Мезотерапията е сред най-добрите и рабодещи практики за изчистване на пигментациите. При мезотерапията против поява на петна се прилага микс от полезни вещества, притежаващи три основни мисии – избеляване на кожата на лицето, контролиране на петната и антиоксидантен „щит“. Избирането на акция за мезотерапия допуска много да се редуцират неисканите оцветявания по лицето, а също така да се стопира възникването на още петна. В допълнение, посредством мезотерапията постигаме по-сияещ и здрав тен, който оказва добро/ хубаво въздействие върху цялостната ни визия и въздействие на лицето.

– мезотерапия: проблеми с купероза – преди да разкажем ефекта на мезотерапията в това отношение, ще разясним какво представлява купероза. Това представлява изменяне на съдовете на кръвоносната система, в следствие на което върху лицето се забелязват много румени петна. Стандартно тези кръгове са в комбинация с усещане за парене, сърбене и много неприятни преживявания. С какви средства мезотерапията би била полезна ако се появи близък проблем? Като за начало, най-добре да сте осведомени, че е невъзможно с помощта на мезотерапията да се заличи из основи болестта. Поради тази причина трябва да се работи чрез специализирани процедури с лазери, за които е задължително да обсъдите подробностите с джипито ви. Мезотерапията със сигурност ще ви съдейства видимо да поправите здравето на лицевата ви кожа и да смалите на макс действията върху вида ѝ, предизвикани от куперозата. С помощта на мезотерапията тенът става по-светъл, а проявие на болестта в уязвените части от лицето се превръщат в много по-бледи. Не приключваме с това. Избирането на практиката по мезотерапия ще донесе и защитен ефект, спасявайки лицата ни от появата на нови съвкупности от неприятните алени точки.

– мезотерапия: поява на розацея – розацеята се явява сходно ясно заболяване, което най-често се появява при по-възрастни жени. Какво е то? Факт е, че розацеята е продължително инфектиране на кожата на лицето. При него се забелязва общо зачервяване на кожата, както и формиране на подути кръвоносни съдове по кожата, придружени с възпалени пъпки. Факторите за появяването на розацеята може да са какви ли не – от страдания със стомашно – чревния тракт до по-обилна или по-малка секреция на жлъчния мехур и т.н. В такъв случай отново полезното действие на мезотерапията не е свързано до такава степен с тотално преборване на заболяването, а по-конкретно с ограничаване на последиците от болестта над човешкия външен вид. Извършването на активност по мезотерапия е в помощ за понижаване броя на пъпки и червени кръговепо лицето, заедно с припомняне на неговия жизнен и красив външен вид.

– мезотерапия: болка и отоци – вече казахме в абзаца „Каква е историята на мезотерапията“, като действие мезотерапията в началото е използвана за заличаване на най-различни болезнености и травми. Чак след това се доказват нейните приложения в естетичните подобрения, които днес са най-популярни. Паралелно всъщност мезотерапията и днес се използва активно за премахване на различни болки и възпалителни процеси. В този аспект тя всъщност се превръща в една от най-добрите и благотворни действия в сферата на медицината . Мезотерапията извършва перфектна работа при силна болка навсякъде, болки от хроничен тип, разбира се, и т.нар. безкрайни болезнености, чието действие продължава с години. Като допълнение, мезотерапията е считана за адски полезна и по отношение скоростното и успешното регенериране от контузване от спорт, но за това ще поговорим в текста, който следва.

– мезотерапия: облекчаване на спортни наранявания и проблеми – в съвремието мезотерапията стана още по-често употребявана и одобрявана практика, щом говорим за различни контузване от спорт и разболявания. Основната база за тази информация е много проста. Ако съпоставим с близки техники, които откриваме на търговския пазар, мезотерапията дейста в посока на все по-скоростно и ефективно/ качествено. Процедурата е точно за използване при общо взето всички от най-редовно случващите се при спортуване травми, примерно контузии на ставните връзки, всички хрущяли, различни сухожилия или мускулните влакна. При практиките по мезотерапия, най-добри за лечение на спортни наранявания, се разчита на съчетание от целево подбрани ценни вещества. Много често въпросните важни вещества съчетават лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, също така и за възстановяване на тъканта, витаминни и фитопрепаратни субстанции. Опция е мезотерапията да е в комплект с разни физиотерапии, за да се покачи максимално ценноста за на.

– мезотерапия: проблемни кости и стави – поредното качество на мезотерапията, доближаващо се до средата на класическата медицина. Мезотерапията е незаместимо лечебно средство съсредоточено към спирането на състояния на болки, предизвикани от заболявания на костите и ставите. Като пример за същите болестни състояния даваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно благотворно въздействие мезотерапията донася върху хората, засегнати от остеопороза. При поставянето на мезотерапията за целта в тялото се инжектира комплекс от полезни субстанции като витамин Д, калций и др. Тези вещества притежават способността да възстановяват градежа на костта и да служат като мощно премахващо болката средство за всеки човек. Мезотерапията забележимо ще смали болезнените осезания, тръгнали от остеопорозата, и ще свърши своята работа в процеса на реакция на болезненото състояние.

Изберете мезотерапия 3
Изберете мезотерапия

Действително ли процедурите по мезотерапия не са болезнени?

Наистина, сеансите по мезотерапия не причиняват никаква болка на никого. За да повярвате , само се замислете какво фактически е мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, посредством която в организма се вкарват ефикасни и нутриционни вещества за решаване на най-популярните проблеми, касаещи кожата – от захабяване и отпускане, до поява на акне, всякакви петна и петнист тен. Така че действително няма място за притеснение. Практиката по мезотерапия изобщо не е свързана с възникването на болезненост или нежелани усещания. Всичко, което може да усетите, по-скоро е леко пробождане или парене на третираното място.

Предимства на мезотерапия 4
Предимства на мезотерапия

Какви са рисковите моменти за използване на мезотерапия?

Както при голяма част от всички манипулации, за мезотерапията също са известни не твърде много рискове. Става дума конкретно за определени хора: износващи бебе и кърмещи жени, които страдат от онкологични заболявания и усещащи всекидневно сърцебиене или припадане. При такива случаи не е ок доверяването на мезотерапията като вариант. Също са известни и други варианти, за които без отлагане трябва да разговаряте с медицинското лице, което сте избрали. Част от тях са състояния на алергии или пък лечебен процес със съдоразширяващи вещества. Ако са за вас, доверете ги на медицинското лице, за да има възможност да разгледате в екип шансовете и заплахите при хипотетично използване на процедура по мезотерапия.

Препоръки за мезотерапия 5
Препоръки за мезотерапия

Кои са особеностите на мезотерапията?

При положение че вече разяснихме почти всички от употребите на мезотерапията, дойде задължителният миг да съберем и най-главните ѝ преимущества за хората. Те имат старт почват от сравнително лесната за използване и неусетна актвивност на мезотерапията, и стигат до отличните резултати върху кожата и човешкия външен вид, обещани от нея. Ето набързо защо именно мезотерапията реално е перфектният избор за вас:

1. Мезотерапия: процедура без болка – това, което е мезотерапията, е вливане най-различни ценни субстанции в зони с проблеми от лицето и тялото. Тази технология е сравнително лесна за поставяне и същевременно абсолютно лека за всеки от нас. Затова и не е нужно да мислите за поява на някаква болезненост или различни противни състояния паралелно с мезотерапията. Единственото, което може да почувствате, е еднократно боцкане или усещане за парене в третираната зона.

2. Мезотерапия: несъществуваща опасност за нашето здраве – поредното безспорно съществено достойнство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не е обвързана с каквито и да е/ каквито и да било значими странични реакции или рискове за здравето. Киселината с хиалурон, витамините и общо веществата, които подхранват, използвани в мезотерапията, са безопасни за нашето здраве и се възприемат перфектно от него. Ето защо има незначителна вероятност от възникването на алергични отговори и идентични гадни ефекти.

3. Мезотерапия: ефикасност – разбира се, потребността е най-желаното качество за съвременната разкрасителна процедура. Бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я достави. Манипулацията по мезотерапия представлява целесъобразна мярка за борене с какви ли не несъвършенства по кожата – като се започне от състаряването и дефицит на сила, и стигайки до акенична кожа, петна по кожата и неприятни оцветявания. Допълнително, мезотерапията се справя отлично за маханет на излишните килограми и пребразуване на формата на тялото и състоянието на определени зони от нашите тела. Извън това дали се говори за кожата на лицето или пък различни части от тялото, мезотерапията е най-добрата гаранция за качествени и ефикасни следствия.

4. Мезотерапия: още изгоди – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – най-важни особености и приспособления“, мезотерапията може да бъде в подкрепа на тялото на човек в най-различни направления. Затпвапредпочитайки мезотерапия за махане на червенини и петна, вие ще получите и различни желани последствия. От една страна, мезотерапията спомага за по-доброто кръвообращение към третиратана област. В допълнение, може още мезотерапията да помогне за намаляването на болезнени усещания и спазми на мускулите в зоната. Доверявайки се на мезотерапията, вие вървите в посока към постигането на издържливо, добре оформено и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати с дълготрайност – най-често резултатите от мезотерапията могат да се видят минимум десетина дни след първата процедура. В зависимост от проблема, който се работи, се препоръчват най-много две процедури по мезотерапия на година. Всяка от процедурите по мезотерапия върви с терапии за поддържане през тримесечие. Мезотерапията носи много трайни резултати към цялостния вид на кожата. За това вие трябва да се потрудите. Трайните промени от мезотерапията зависят от съблюдаванена хранителен режим и поддържане на здравословен начин на живот от всеки пациент. Ето защо препоръчваме да сте винаги стриктни към здравето и външния ви вид, за да се радвате на наистина колкото се може по-голяма ефикасност от мезотерапията като технология.

Полезни съвети за мезотерапия 6
Полезни съвети за мезотерапия

Каква е функцията хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?

Както неведнъж споменахме в текста, заедно с всички полезни вещества, в мезотерапията се употребява и киселина с хиалурон. Хиалуроновата киселина представлява безспорно подходящ избор не изолирано за мезотерапията, по същия начин и за редица техники в разкрасителната индустрия. Причините за това са много. На първо място, хиалуроновата киселинна субстанция е изцяло естествена субстанция, синтезирана от човешкия организъм при нормални обстоятелства. А съшо киселината съдържа отлични специфичности в посока на поддържане на кожната хидратация, засилване на нейната еластичност и затрудняване на остаряването. Припомнете си основните преимущества на хиалуроновото вещество, превръщащи употребата ѝ в мезотерапията толкова ефективно за клиента:

1. Не вреди на никого – хиалуроновото вещество е субстанция, синтезираща се в нашето тяло. Това прави нейното инжектиране едновременно с мезотерапията напълно сигурно. Хиалуроновата киселина се усвоява необикновено безпроблемно от нашето тяло и не предизвиква каквито и да било сериозни алергии или някакви други последствия. По каква причина е хубаво за човека поставянето на хиалуроново вещество с помощта на мезотерапия или различни козметични терапии? Факт е, че с възрастта синтезът на хиалуроново вещество, за който ви разказахме, осезаемо се редуцира. По този начин влияе зле на образа, гъвкавостта и овлажняването на кожата. Придобиването на още хиалуронова киселина посредством мезотерапията съдейства за пазене на младостта на кожата и изличаване на различни несъвършенства на кожата.

2. Скоростни и ефикасни постижения – слагането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и всички други процедури на козметиката гарантира видими и ефективни постижения за всеки клиент за положението на неговата кожа. Въпросните скоростни и полезни последици се случват при разнообразни поставяния на хиалуроновото вещество в тази посока. Без значение дали говорим за пълно подмладяване и освежаване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък заличаване на всякакви бръчки, хиалуроновото вещество ще бъде особено полезна. Споменатите специфики на хиалуроновата киселина я правят толкова предпочитана и използвана в процедурите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви достави бленуваните резултати и ще усъвършенства качествено цялостното излъчване на кожата.

3. Продължаване на положителния ефект – следващо много полезно следствие на хиалуронът, правещо я да бъде изключително удобна за мезотерапия и всички други процедури на козметиката. Позитивното действие на хиалуроновото вещество на нашата кожа е с трайност за особено дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След края на въпросния период, без никаква опасност може да се планира повторна процедура по мезотерапия или друга козметична практика със съдържание на хиалурон, за да се пази качественият и привлекателен външен изглед на кожата.

4. Лесно и неусетно инжектиране – и не на последно място, процесът по слагане на хиалуроновата киселина в тялото е много прост и едновремнно безболезнен за клиентите. Обикновено той продължава за 15-ина минути. Независимо дали става дума за мезотерапия, попълване на бръчки или различни сесии с участието на хиалурон, липсват силни болки или неприятно усеане за клиента. Както разбрахте, единствено може да получите чувство за едва доловино боцване или затопляне на мястото. Тези реакции , естествено, отшумяват своевременно след финала на сеанса.

При нас в Мезотерапия ЕООД можете да бъдете съвсем убедени в полезността и сигурността на прилаганите процедури по мезотерапия. Професионалистите ни са притежатели на богата квалификация и сериозна подготовка в сферата, а изделията, които използваме за мезотерапията, са задължително с най-доброто качество. Изберете Мезотерапия ЕООД и ще се сдобиете с перфектни следствия по отношение на хубавия и здрав изглед на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 7
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия
Оферти за мезотерапия 8
Оферти за мезотерапия
Съвети за мезотерапия 9
Съвети за мезотерапия

Най-важните въпроси относно мезотерапията
На какъв брой техники по мезотерапия трябва да разчитаме?
Мезотерапия – основни признаци и приспособления
Действително ли процедурите по мезотерапия не са болезнени?
Какви са рисковите моменти за използване на мезотерапия?
Кои са особеностите на мезотерапията?
Каква е функцията хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?

Leave a Reply