Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която показва дрехи jack and jones принципно? Не обръщайки внимание на това, че в нашата държава тя да не е сред най-известните , си определено си струва да да узнаеш повече за нейните артикули и да намериш точно тези сред тях, които подхождат на същността ти и светоглед!

До днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обединят всички стилове , вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да са подходящи за разнообразните вкусове и визии .

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да даде възможно най-голямо удобство за всеки ден, без, разбира се, да пренебрегва високото качество на материалите , които са потребни за тяхната изработка . Тъкмо сред точно тези дрехи Jack and Jones спадат моделите за спорт на марката , които навярно ще провокират интереса ти ! Вдъхновени от динамичния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за всякакви климатични условия през отделните сезони . Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, които държат на добрата изработка и комфорта, водят активен начин на живот, но не не могат да неглижират стилната визия . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази линия подхождат на активности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да ти помогнат много, когато се намираш в такава обстановка.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 1
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки един сезон – създават се оригинални дизайни от модерни и различни материи тениски и ризи, в разнообразни гами или с добавени детайли , модерни в конкретния период на представяне на пазара на серията дрехи . Тъкмо за тази конкретна серия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в близко съдружие с неголям брой влюбени в работата си доставчици , които стигат до най-високо качество на продукта преди да стигне до пазара. Посредством колективните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в незаменими за гардероба на всеки един човек , валидни за всеки един случай. Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен лайфстайл и стилна визия – такива , които се налагат класическата линия, но в по-модерна и актуална вариация.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 2
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Типични за тях са големия брой графики , подобни на графити , които се употребяват при направата им, и иновативните детайли . Тъканите са качествени, а основните цветови палитри – класически, за да може орнаментите да изпъкнат по-отчетливо . Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и всекидневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и други технически детайли , неголяма палитра от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , отличаващи се цветове, които грабват окото и безсъмнено привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се водят от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Ефектни дрехи Jack And Jones 3
Ефектни дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си отвоювали чуждестранното одобрение . В тяхното число са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на всеки стил и имат много джобове, които са пригодени, за да събират абсолютно всичко необходимо .

Ефектни дрехи Jack And Jones 4
Ефектни дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с класическа кройка и се характеризират с ярки облекла и артикули, разпознаваеми като „икони“ в обществото. Добре разпознаваемата класика е аранжирана с модерни нотки, от актуалните течения.

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В годините след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е трайно утвърден на международните ниши и се произвежда в най-разнообразни разновидности . И досега, моделите дънки се произвеждат във всякакви цветови гами и отенъци, избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който марката получава шанса да се утвърди в световен мащаб и да се нареди до другите големи производители на дънково облекло. В последно време, компанията лансира колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля основната идея на дънковите облекла и цели да ги направи по-евтини за всеки . Главното, което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият модел и майсторството на изработка.

Изберете дрехи Jack And Jones 5
Изберете дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за начина си на обличане

Съумяхме ли да провокираме твоя интерес ? Много очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните материали и изработените орнамента, за да съчетаят различните стилове и едноличната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многото предложения . Компанията наистина заслужава да бъде оценена и у нас по способа, по който се е наложила и в останалите държави.

Прегледайте и повече наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Изберете дрехи Jack And Jones 7
Изберете дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 8
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Погледни и ти!
Серията дрехи Jack and Jones Premium
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Открадни нещо за начина си на обличане

Leave a Reply