ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да си изградим представа за нашия ежедневен и модернистичен ден, без смартфони? Реален отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой ползватели на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на потребителите които имат смартфони определено нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. Тази година малко повече от 36% от населението на планетата употребяват смартфони, сравнено с 2011 г., когато този процент е само 10. И логиката е ясна , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , РАБОТЕЩИ ЗА ПОВИШЕНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с персонална или работна дейност ;

експлоатация на разнообразни видове апликации за виртуално пазаруване или резервации;

съхранение на емоционални спомени или изживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни зарежда с настроение , заряд и положителни усещания .

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го закупите , харесайте му калъф, прилягащ добре на вашият смартфон – това ще осигури протекция от драскане или евентуално падане върху неговия екран . Дизайна, също има значение , купете си калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е значима част от протекцията за смартфона – той пази екрана от надрасквания и в някои моменти от леки мокрения;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го залеете , на момента премахнете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я поставете обратно .

Еднократно месечно е необходимо да бъде осъществен изпълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е наложително зареждане на 100% следва да оставите батерията да се разреди напълно , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията по-дълго време;

Поддържайте смартфона си в добро състояние – честото зачистване , ще превърне от екрана наслаждение за окото и в следствие на което ще има още по-красив вид . За целта не използвайте хартия, а просто фина кърпичка, в друга ситуация, може да бъде нанесено нежелано надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, винаги на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне, някой може да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, при кражба или загуба .

Информация за смартфони 1
Информация за смартфони

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За дисплея на смартфоните от огромно значение е представянето на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако се вгледате , колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на цветовете – AMOLED панелите са по-добри от LSD, по тези критерии . Предимството на последните модели смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, показващ още повече цветова гама .

Най-добрите оферти за смартфони 2
Най-добрите оферти за смартфони

КАКВА Е СЪЩЕСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един компактен подвижен компютър, имащ процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да откриеш каквото ти е нужно . Независимо от това къде се намираме , можем установим , че мнозинството хора фактически “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент издирват нещо, най-вероятно себе си. Самото название смартфон е производно от английските smart и phone, като първата значи: интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това абсолютно изрядно съвпада с спецификите на самртфона. И тук е момента да разгледаме основните предимства от смартфона:

Водим разговори с близките ни , възможно продължаващо часове или по работа търсим наши колеги ;

Споделяме своите виждания и интереси , използвайки социалните мрежи, следователно сме непрестанно на вълната на случващите се случки , статии и споделяния ;

Все по-често смартфоните са употребявани и в офиси на фирми, за резултатна работа ;

В моменти, в които ни писва от непрекъснатите задължения , използвайки смартфона си, моментално и лесно „се пренасяме“ в любимото си приложение , готови да се потопим в предпочитана музика ; да отидем в друга реалност , отдавайки се на завладяващ филм; да се отпуснем с комедийно предаване или поне за кратко да се „впуснем“ в буквите на завладяваща книга .

Смартфоните са доверен съветник , при условие, че сме прегладнели , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

При условие, че желаем да снимаме селфи, запечатваме свиден момент от точката на кипене ;

Нашите лаптопи са прекалено тежки , сравнено със смартфоните, които не просто са преносими, но се събират в малкият ни джоб .

Най-добрите на пазара смартфони 3
Най-добрите на пазара смартфони

КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Ще ви покажем определени основни неща, които ще успеете и сте длъжни да вземете предвид , при условие, че искате да защитите новия си смартфон и той да върши работа повече на ниво и за продължителен отрязък от време.

Разгледайте смартфони 4
Разгледайте смартфони

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?

Обширният избор от смартфони по магазините, наистина би могло да ни обърка , заради това е от полза в случай, че поверим доверие на установена компания в бранша , както е ООД. Ето и най-съществените наставления, които специалистите от ООД дават . Най-значими елементи за купуване на новия ви смартфон:

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. Във виртуалния магазин на ООД, бихте могли прегледате лист от смартфони, ефективно изпробвани за дълготраен „живот“. По този начин ще узнаете , кое устройство ще ви осигури защита и спокойствие – едно включване в контакта, за няколко дни.

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат значение и специфичните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ДОБРЕ Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да събирате повече mp3, игри, албуми и видеа . 32GB е добра стойност, независимо от факта, въпреки факта че последните писъци модели смартфони са с 64GB.

Нашият каталог с  смартфони 5
Нашият каталог с смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в страницата на ООД и харесайте смартфона, прилягащ на стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с завладяващ дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате естествено. Вижте още групите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете смартфони 6
Намерете смартфони
Най-добрите на пазара смартфони 7
Най-добрите на пазара смартфони
Типове смартфони 8
Типове смартфони
Изключително добри смартфони 9
Изключително добри смартфони
Най-добрите смартфони 10
Най-добрите смартфони
Най-добрите смартфони 11
Най-добрите смартфони

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА Е СЪЩЕСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?
КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ДОБРЕ Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply