матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом

матраци Симеонов е една от най-известните и потвърдили качеството си компании в производството на мебели в България. В в портфолиото на компанията са добавени най-различни подборки и комбинации матраци – от с една страна, с две лицеви страни матраци и такива за деца до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя на спални Симеонов гарантират на хората най-качествена услуга, както и най-добро ниво на релаксация и удобство по време на спане. като добавка, безспирните подобрения на технологиите, с които се произвежда, продуктовата гама и широкия спектър от идеи дават сигурност, че матраците Симеонов напълно покриват съвременните стандарти и изисквания за здравословен и пълноценен сън. в това, което ще прочетете ще говорим за най-важните причини от купуването на матраци Симеонов за вашата спалня.

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци обикновено се използват за легла или спални, които са лишени от подматрачната рамка. В ситуация че и вашето легло или спалня е съвпада с описанието, то едностранните матраци от марката Симеонов ще са точно за вас. Нашите предложения притежават с вградена рамка, поставяща се под матрака и ще ви спасят от прекалено много продължителност и активности, касаещи нейното намиране и сглобяване. Рамките за под матрака на нашите едностранни матраци са направени от иглолистни материали. Безспорно тяхно предимство е обстоятелството, че са удобни за поставяне на механизъм, който повдига, когато се говори за кревати с такава функция.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Адекватни ценови решения и специални ценови редукции

Матраците от дело на компанията Симеонов съществуват в търговската система на особено човешки цифри за средностатистическия потребител в България. Предвидили сме и хрумвания за за хората, които се нуждаят от своето удобство и желаят само и единствено най-качественото за за своя дом. Произведените от нас неща са с опция за изплащане , предвиждайки персоналните желания и възможности на всеки човек. В допълнение, регулярно на в нашия сайт можете да откриете някои от най–добрите матраци от марката Симеонов на редуцирани цени. Търсете всички аналогични намаления и отстъпки на на сайта ни в секция „Специални оферти“.

Нееднолицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък пасват за всякакви други кревати. Или казано с други думи, тези продукти в крак с времето кревати, които имат вградена подматрачна рамка. Повечето от неедностранните матраци , израбитени от фирма Симеонов, позволяват на купувача и добавено качество, което засилва равнището на удобство докато спите. А тъкмо възможност за спане от две страни – подходяща за студените месеци и подходяща за топлите месеци, които могат да се сменят в зависимост от годишния сезон или пък индивидуалните искания и претенции на съответния клиент.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Покриващи матраци

Топ матракът е идеален, в ситуациите, при които трябва да решите ситуация с твърд матрак или старо неудобно легло. Но това не е само неговото единствено качество. Горният матрак може още да бъде полезен за настаняване на гости, за всякакви дейности в планини и на морето. Моделите от тази категория са идеално съобразени с всяка ваша нужда и ще ви предложат неповторима мекота и комфорт докато спите.

Избор от множество продукти

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е забележително пълна и пасва на нуждите и претенциите на широк кръг от лица. На първо място, в дългия ни лист могат да се намерят всякакви модели матраци – с една страна/ с една лицева страна и двулицеви, за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори с френски вид, предназначени за снабдяване на хотелски комплекси. В допълнение, са определени специални сетове матраци спрямо специфичните за произвеждането им съставни части и техники. Сред най-интересните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. А сега в информацията ще разгледаме с повече подробности всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните първостепенни качества.

Матраци Симеонов – ключови продуктови категории

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов осигурява извънредно обилно продуктово богатство от разновидности и комплекти матраци. Освен познатите, нашият колектив сме измислили и собствени серии матраци, мислени за исканията и критериите на дадени хора. Представяме ви конкретни разновидности матраци ще видите в нашия списък:

матраци 3 Най-добрите
матраци

Още тематични серии

Серията „Алое Вера“ е създадена с мислене за максималното удобство на човешкото тяло в състояние на сън. Матраците от тази серия имат плат, обогатен с есенция от „Алое Вера“. Този плат служи за повишаване степента пухкавост когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, гарантирано ще ви сътрудничат да се облекчите от натрупаните през деня напрегнатост и нерви, и най-после да разпознаете на качествен сън.

При серия „Бамбук“ бамбуковите влакна са екологичен ресурс, който влиза в ролята на естествена защитна среда гадните миризми и аромати и опасните за човека микроби. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, намаляват до минимум вероятността от поява на зараждане на акара и засилване на различни алергии. Освен това, в резултат на на структурата им с опция за проветряване ще бъде избегнато и складирането на влага. По този начин ще ви бъде предоставена пригодна, спокойна и свежа среда за добър син и отпочиване.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ позволява на хората удобни и комфортни матраци с професионално селектиран плат, който поставя по-високо равнището на кадифени усещания при докосване. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им направа носи тяхната устойчивост, а бялото ще се впише точно както трябва в стаята, в която спите.

Както при предишния раздел, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са вкарани в употреба висококачествени за максимално дълго време спални продукти, носещи най-голямото ниво на релаксация по време на сън. Оцветяването на матраците е бял в раздела „Какао“ , но, също така, са допълнени изящни кафеви шарки, правещи неговата най-горна част още по-цветна и приятна за окото.

Серия „Climattress” е от най-свежите селекции матраци в нашия каталог. Всички продукти, влизащи в нея, съдържатса с мемори пяна, снабдена с капсули Cool gel, които са за охлаждане на тялото ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са изключително подходящи за летния сезон, когато високите температурни стойности най-вече са повод за нарушения в спокойния и пълноценен сън на човека. Да не забравяме и друго, отворента им конструкция осигурява постоянно движение на въздуха, а този факт е безспорно важно достойнство за онези, които не понасят жегите. С матраците от колекцията „Climattress” ще добиете чувството, че най-после сте на море и се възхищавате на приятния и разхлаждащ бриз.

Серията, която носи името „Lux”, притежава/ обхваща и такива с едно лице и с две лица матраци. Две са различията при материалите, които са използвани за направата на въпросните матраци – използване само на дунапрен и съчетаване на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото. Матраците от серията “Lux” по-скоро не са меки предлагат силна основа през нощта. Смесването на пяна с памет и дунапрен носи комфорт в комбинация с устойчива базаЗатова и матраците с подобен набор от избрани съставни части са предпочитани за клиенти, страдащи от гръбначни заболявания.

И накрая – раздел „Ladybird”. От тази колекция ще бъдат облекчени потребители които страдат от болки в гръбначния стълб. Тук има както такива с едно лице, така и с две страни матраци. Специфичната особеност на този тип матраци е, че се състоят от изключително устойчив основен слой. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретан който трябва да масажира на тялото ни. Поръчвайки си матрак от раздел „Ladybird”, вие си гарантирате намаляване на болките и симптомите, които са виновници за проблеми в спането, и и започване на процес на максимално отпочиване през нощта.

матраци 4 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Екипът на Матраци Симеонов наблягаме и на конкретните нужди на най-малките. Сред всички са включени разновидности матраци, идеални за използване при деца. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов гарантират устойчива и еластична основа, благоприятстваща за точното развиване на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, осигуряват на малчуганите максимално ниво на удобство и комфорт заради полезен, удобен и най-добър сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов изработва и тип френски такива, които стават основно за хотелско оборудване. Тези наши артикули са безспорно удобно хрумване за подреждане в най-разнообразни хотели, хостели. Тяхната основа е образувана от иглолистен материал, придаващ на продукта за спалня колкото се може повече здравина. На въпросната основа е допустимо да бъде монтиран както едностранен, така и двулицев матрак.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Компанията Симеонов също така позволява/ предоставя много най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и привлекателности за всеки? На първо място Vitafoam пенополиуретан практически е вещество, който се влияе от килограмите ни, но след време се връща към в първото си състояние. Този елемент гарантира страхотно релаксиране на човека в състояние на сън. От друга страна, дунапреновите матраци дават и допълнителни/ нови плюсове, които вероятно не са популярни за по-широката част от потребителите. Дунапренът, който е мек, притежава засилени анатомични свойства, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Дунапреновите матраци от компанията Симеонов са произведени материали, отличаващи се със здравина и качество, заради което се справят със задачата да опазят своето първо положение и достойнства за повече време.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Добавки за матраци

Разбира се, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви аксесоари за вашия матрак. От протектори и основни покрития за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за уникална почивка докато спим. Разнообразието ни от продукти ще ви снабди с пълноценна почивка.

Насладете се на матраците от марката Симеонов и усетете истинската почивка по време на сън.

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом
Еднолицеви матраци
Адекватни ценови решения и специални ценови редукции
Нееднолицеви матраци
Покриващи матраци
Избор от множество продукти
Матраци Симеонов – ключови продуктови категории
Още тематични серии
По-малки матраци
Хотелски матраци
Дунапренови матраци
Добавки за матраци

2 thoughts on “матраци

Leave a Reply